با وبلاگ بازرگانی پوشاک عمده امی همراه باشید در این مقاله به اجزای تشکیل دهنده وب سایت می پردازیم.
معرفی اجزای تشکیل دهنده وب سایت
نام دامنه
انتخاب اسم مناسب برای وبسایت اولین کاری است که باید قبل از راه اندازی وبسایت خود انجام دهید. شما باید نامی را برای وب سایت خود خریداری نمایید که قبلا توسط دیگری خریداری نشده باشد و برای اینکه بتوانید یک نام مناسب انتخاب کنید و از نام های تکراری به دور باشید بهتر است از ابزارهای موجود برای چک کردن دامنه ها استفاده کنید. شما برای این کار ابتدا باید عبارت ثبت دامنه را جستجو و روی یکی از نتایج کلیک کنید در این صورت اگر کسی قبل از شما نام مورد نظر را ثبت کرده باشد به احتمال زیاد با چند پیشنهاد مشابه مواجه خواهد شید که برای استفاده از آنها شما مختارید.
اما چه نام هایی می توانند برای دامنه مناسب باشند؟ توجه داشته باشید نامی که به راحتی در ذهن افراد باقی بماند می تواند یک نام مناسب باشد. همچنین نامی که کوتاه و با فعالیت ها و حوزه کاری شما مرتبط باشد بهتر در اذهان کاربران باقی می ماند.
شما میتوانید نام دامنه خود را با پسوند های کمتر شناخته شده نیز ترکیب نمایید. پسوندهای کمتر شناخته شده شامل org. و nex. می باشند و پسوندهای ir. و uk. و co. جزو پسوندهای پرطرفدار و در عین حال پر استفاده و پرکاربرد محسوب می شود اما شما میتوانید از یک دامنه که کمتر مورد استفاده قرار می گیرد استفاده کند دامنه های ترکیب های خلاقانه دارد .org یا .nex
صفحه اصلی سایت
دومین فاکتوری که شامل قسمت های تشکیل دهنده وب سایت می شود، صفحه اصلی وب سایت است. صفحه اصلی یا هوم پیج در واقع همان صفحه ای است که کاربر پس از وارد کردن آدرس اینترنتی شما در مرورگر
وارد وب سایت شما می شود و هوم پیج را مشاهده می کند.
همچنین هم پیج پنجره فروشگاه شما محسوب می شود به طوری که شما مخاطبین و کاربران را به این پنجره دعوت می کنید و از طریق آن کسب و کار آنلاین خود و فعالیت های پیرامون آن را برایشان توضیح می دهید.
همچنین شما از طریق هوم پیج کاربران را به بازدید از سایر صفحات وب سایت نیز ترغیب می کنید. در هوم پیج سرتیتر های مسیریابی وبسایت قرار داده می شود و سرتیترها می توانند در نوار بالایی یا بخش انتهایی صفحات یا در کنار آن قرار بگیرند. سر تیترها به کاربران اجازه می دهند به راحتی از یک بخش وبسایت به بخش دیگر آن بروند.
صفحات “درباره ما” و “تماس با ما”
یکی از مواردی که جزء اجزای تشکیل دهنده وب سایت محسوب می شود، صفحات و بخش هایی می باشد که شما می توانید بر روی اغلب وب سایت ها فروشگاهی مشاهده نمایید. همچنین شما میتوانید از وردپرس برای راه اندازی سایت جذاب و دیدنی خود استفاده کنید.
به کمک افزونه وردپرس کاربر می تواند بخش هایی نظیر صفحات درباره ما و تماس با ما را بسازد. لازم به ذکر است که صفحه “تماس با ما” در وب سایت شما میتواند شامل آدرس، شماره تلفن، ایمیل و نقشه موقعیت فیزیکی فروشگاه شما باشد. شما همچنین می توانید در کنار این نوع از فرم تماس از نقشه گوگل در وردپرس با افزونهWP Google Map نیز استفاده کنید.
اما صفحه “درباره ما” وب سایت شما حوزه فعالیت و کسب و کار آنلاین شما را شرح می دهد. شما می توانید در صفحه “درباره ما” از چند تصویر نیز برای معرفی کسب و کار خود استفاده کنید.
کاربران زمانی که وارد یک سایت می شوند توقع دارند که به راحتی بتوانند به صفحه “درباره ما” دسترسی داشته باشند و همچنین صفحه “تماس با ما” را ببینند و آن چه را که می خواهند در وب سایت شما پیدا کنند. در نظر داشته باشید اگر شما در مورد یکی از فاکتور های مورد نیاز وب سایت خود سهل انگاری کرده باشید همین کم و کاستی در وبسایت باعث می شود که مخاطبان و کاربران خود را از دست بدهید.
معرفی اجزای تشکیل دهنده وب سایت
اجزای تشکیل دهنده وب سایت چه نقشی در موفقیت یک وب سایت بر عهده دارند؟ در ادامه به معرفی قسمت های مختلف وب سایت می پردازیم.
بخش اول هدر یا header و بخش دوم شاملcontent یا main است و بخش سوم نیز فوتر است.
هدر یا header
هدر بالاترین بخش وب سایت می باشد اما در همه صفحات سایت شما قرار گرفته و تکرار می شود در نظر داشته باشید که کاربران اولین چیزی که در یک سایت می بینند، هدر است. هدر باید شامل لوگوی برند، منوی سایت و دکمه های ضروری باشد. منظور از دکمه های ضروری؛ دکمه های سبد خرید، آیکون جستجو و آیکون شبکه های اجتماعی است. لازم به ذکر است که علاوه بر دکمه های ضروری، هدر باید دارای منو هم باشد.
منوی سایت یکی از بخشهای اصلی سایت است که باید به تعدادی از لینک صفحات مجهز باشد. منو باید دارای لینک صفحه اصلی، صفحه وبلاگ، صفحه فروشگاه، صفحه خدمات، صفحه درباره ما و صفحه تماس با ما باشد. البته شما می توانید لینک مهمترین صفحات خود را در منو قرار دهید تا مخاطبان بیشتری بتوانند آن را ببینند و به آن دسترسی داشته باشند.
main یا بخش محتوای سایت
یکی از اجزای بسیار مهم سایت، قسمت محتوای سایت است. main چیست؟ هر چیزی که بین فوتر و هدر سایت شما قرار گرفته باشد شامل محتوا می شود.
منظور از محتوا چیست؟
محتوا می تواند شامل کلمات، تصاویر، ویدیوها و صوت هایی باشد که در صفحه اصلی وب سایت شما و دیگر صفحات قرار دارند.
لازم به ذکر است که اگر به تازگی وبسایت خود را راه اندازی نموده اید باید بر اهمیت محتوای متنی توجه کافی داشته باشید و برای تولید محتوای باکیفیت وقت صرف نمایید. لازم است صفحه اصلی سایت شما جذاب باشد. همچنین شما در صفحه اول سایت باید به مخاطب توضیح دهید که خدمات شما چیست، شما چه نوع محصولاتی را عرضه می کنید و می توانید در چه زمینی به کاربران کمک کنید؟
علاوه بر محتوای متنی شما باید به تصاویر نیز توجه کنید. تصاویر باکیفیت و جالب می توانند کاربر را زمان بیشتری در وب سایت شما نگه دارند. علاوه بر محتوای متنی، یکی دیگر از اعضای مهم سایت، تصاویر و عکس ها هستند.
لازم به ذکر است که استفاده از تصاویر در حد استاندارد و نرمال مناسب است ولی اگر زیاده روی در استفاده از تصاویر صورت گیرد باعث کاهش سرعت سایت می شود. بنابراین شما باید حجم تصاویر را قبل از بارگذاری در سایت بهینه کرده و کاهش دهید. از یک سبک تصویر در کل سایت خود استفاده کنید اینکه تصاویر واقعی باشند یا انیمیشنی به حوزه فعالیت و نوع کسب و کار شما بستگی دارد.
علاوه بر محتوای متنی و استفاده از تصاویر و عکس شما می توانید از محتوای ویدیویی و صوتی نیز استفاده کنید. امروزه مخاطبان تمایل بیشتری به محتوای ویدیویی از خود نشان می دهند، همچنین هستند افرادی که علاقه مند به محتوای صوتی هستند. شما می توانید در صفات اصلی سایت و صفحاتی که خدمات و محصولات سایت عرضه میشود از محتوای صوتی و ویدئویی نیز استفاده کنید تا مخاطبان بی حوصله خود را بتوانید بیشتر در سایت نگه دارید.
فوتر یا footer سایت
فوتر، پاورقی وبسایت شما است. شما در این بخش از متن و محتوا استفاده میکنید اما متن و محتوایی که در بخش فوتر قرار میگیرد هدفش کمک کردن به کار برای رسیدن به صفحات مورد نظر در سایت است. برخی از افراد و صاحبان وب سایت تمایل دارند که لینک صفحات مهم سایت خود را در بخش فوتر درج کنند همچنین برخی تمایل دارند لینک آخرین مقالات سایت را در آن قرار دهند در حالی که بعضی محصولات مهم سایت را در بخش فوتر قرار میدهند. البته در کسب و کارهای اینترنتی ایرانی در بخش فوتر می توانید نمادهای اعتماد اینماد و دیگر مجوز ها را مشاهده نمایید.
علاوه بر اجزایی که در مطالب فوق به آنها اشاره کردیم، وب سایت به اجزای بیشتری هم تقسیم می شود که شامل مواردی به شرح زیر است:
لوگو
اولین تصویری که نمایانگر برند شماست، همان لوگو است. لوگو تاثیر مهمی بر قضاوت کاربران در مورد حرفه ای بودن یا نبودن تجارت شما دارد. بنابراین شما باید از لوگو های باکیفیت استفاده نمایید. لوگو های کپی شده یا لوگو های بی کیفیت باعث میشود که مخاطبان و کاربران از وب سایت شما دور شوند. البته لوگوی شما باید با توجه به شخصیت، برند، خدمات و حوزه فعالیت شما طراحی شده باشد.
وبلاگ
اغلب وب سایت های بزرگ دارای وبلاگ یا بلاگ هستند. بلاگ بخشی است که در آن جا مقالات سایت قرار می گیرد. شاید بپرسید وجود بلاگ چه ضرورتی برای وب سایت شما دارد؟ وجود مقالات در بخش وبلاگ باعث افزایش اعتماد کاربران می شود. همچنین مقالاتی که شما منتشر می کنید در گوگل سئو شده و بازدید زیادی را به سایت شما جذب می کند.
SIDEBAR
سایدبار جزو ضرورت ها و اجزای تشکیل دهنده وبسایت محسوب نمی شود با این وجود باعث میشود که مخاطبان بیشتر درگیر صفحه سایت شده و حتی فروش محصولات نیز بیشتر شود. سایت های فروشگاهی در بخش سایت بار اغلب محصولات خود را به معرض نمایش می گذارند تا مخاطبان را به خرید آنها ترغیب نمایند.
اقدام به عمل یا CTA
برای اینکه بتوانید مسیر کاربر را در وبسایت خود روشن کنید و آنها بتوانند سریعتر به صفحات تجاری کسب و کار شما وارد شوند باید ازCTA استفاده کنید. در این قسمت از وبسایت شما یک درخواست مستقیم از کاربر برای انجام کاری دارید.
شما به کمک این مرحله می توانید تعداد زیادی از کاربران را به مشتریان خود تبدیل نمایید. شما در این قسمت از CTA می تواند درخواست های مختلفی از کاربرد داشته باشید به طور مثال شما در یک مقاله از کاربر می خواهید که بر روی لینک کلیک نماید و وارد صفحه دیگری از سایت شما شود. این قسمت همان اقدام به عمل است توجه داشته باشید که روی دکمه متنی که می نویسید بسیار اهمیت دارد. متنی که از آن با عنوانCTA استفاده می کنید در تصمیم مخاطب و کاربران وب سایت شما برای کلیک کردن یا نکردن بر روی دکمه تاثیر زیادی می تواند داشته باشد.
ضرورت تولید محتوای باکیفیت
محتوا یکی از مهمترین فاکتورهای موفقیت یک وب سایت محسوب می شود. شما در تولید محتوا باید دقت لازم را داشته باشید چون در بسیاری از مواقع با وجود اینکه سایت چهره زیبا و شیکی دارد اما محتوای مناسب و بهینه شده در آن قرار ندارد. این گونه سایت ها از نظر مخاطبان و کاربران ارزش چندانی ندارند و موتورهای جستجو هم سایت شما را پیدا نمی کنند در نتیجه فروش چندانی نخواهید داشت. بنابراین شما باید به درج محتوای سئو شده در سایت خود توجه کافی داشته باشید.
شما در سایت خود می توانید محتوا را به چند صورت تقسیم بندی کنید: محتوای نوشتاری یا متنی، محتوای تصویری و محتوای صوتی.
امروزه بیشتر محتوایی که در سایت ها بارگذاری می شود از نوع محتوای متنی است چون این نوع محتوا نقش مهمی در ارائه اطلاعات و ارتباط با مشتریان دارد و همچنین حجم کمتری را به خود اختصاص میدهد و سرعت بارگذاری بیشتری دارد. بنابراین تمامی وبلاگ های یک سایت یا حتی توضیحات مربوط به محصول در این دسته از محتوا قرار می گیرد.
محتوای تصویری که شامل عکس ها، تصاویر، اینفوگرافیک و ویدیو می باشد. لازم به ذکر است که استفاده از تصویر می تواند مفهوم را آسانتر به کاربر انتقال دهد. محتوای صوتی نیز که در قالب پادکست و mpt می باشد نقش مهمی در جذب کاربران و مخاطبان دارد.
بازرگانی پوشاک عمده امی
نوسانات بازار و عوامل مربوط به آن باعث شده است تا بخشی از افراد جامعه از خرید پوشاک اورجینال محروم باشند اما بازرگانی امی این فرصت را در اختیار اقشار مختلف جامعه قرار داده است تا لباس های مارک و پوشاک اورجینال بپوشند. دامنه متنوعی از پوشاک اورجینال مردانه، زنانه، بچگانه و ورزشی بخشی از محصولات باکیفیت و مرغوب این بازرگانی محسوب می شود.
محصولات این فروشگاه به صورت میکس و در تناژ بالا از هلدینگ لیدل خریداری می شوند و در بخش عمده فروشی فروشگاه به صورت پک دار و کاملا بسته بندی شده یا به صورت فله ای به فروش می رسند.
مشتریان می توانند دامنه متنوعی از پوشاک اورجینال را با مناسب ترین قیمت ها و به صورت عمده از بازرگانی پوشاک عمده امی خریداری نمایند.