از روانشناسی رنگ ها برای ست کردن لباس ها استفاده کنید. برای یک استایل بی نقص و عالی معجزه رنگ ها را دست کم نگیرید چرا که رنگ ها خیلی قدرتمند هستند. رنگ ها می توانند به استایل شما جلوه خاصی ببخشند. البته ناگفته نماند که هر کدام از رنگ ها بیانگر گوشه ای از شخصیت و جایگاه شما می باشد که از لحاظ روحی در آن قرار دارید.
برای اینکه از یک استایل برازنده و خاص برخوردار باشید پیشنهاد می کنیم که به دانش رنگ شناسی و استفاده از رنگ ها در تیپ و استایل خود بی توجه نباشید. با وبلاگ بازرگانی پوشاک عمده امی همراه باشید در ادامه مطلب به تاثیر رنگ ها بر استایل و همچنین استفاده از روانشناسی رنگ ها در ست نمودن لباس ها می پردازیم.
سری به کمد لباس ها بزنید
طبق یافته های روانشناسی رنگ، نمیتوان تاثیر رنگها را بر خلق و خو انکار کرد و توجه داشته باشید رنگهایی که در لباسهایتان به کار میبرید، میتوانند جنبههای پنهانی شخصیت شما را بازگو نمایند.
برای اثبات این گفته ها به جملاتی از دیوید زیلا (متخصص مد و نویسنده کتاب Color Your Style) توجه کنید که گفته اند: حتی اگه کمد لباس ها پر از لباس های رنگارنگ باشد، همیشه یکی از رنگ ها را بر بقیه ترجیح می دهید، چون شما با آن رنگ احساس راحتی و اعتماد به نفس بیشتری پیدا می کنید. به همین خاطر می گویند رنگ لباس هایتان به مراتب انعکاس دهنده شخصیت شما می باشد.
استفاده از رنگ سیاه و سفید
رنگ سیاه و سفید در کنار هر رنگی قابل استفاده هستند البته از نظر متخصصان رنگ سفید نتیجه عدم ترکیبات رنگی با بیشترین درخشندگی است. نقطه مقابل رنگ سفید، رنگ سیاه قرار دارد که از ترکیب تمام رنگ ها با بیشترین حد تیرگی به وجود آمده است. جالب اینجاست که این دو رنگ تنها رنگ های محسوب می شوند که قابلیت هماهنگی با تمام رنگ ها را دارند. به عبارت دیگر، این دو رنگ قوانین رنگ ها را به چالش می کشند به طوری که رنگ سفید با قرار گرفتن در کنار هر رنگ، به رنگ مورد نظر جلوه بیشتری می دهد و آن را در مرکز توجه قرار می دهد. همچنین رنگ سیاه تیزی و تندی رنگ ها را می گیرد.
توصیف رنگ سیاه
برای دسترسی به ویژگی های رنگ سیاه به تحقیقات انجام شده در زمینه روان شناسی نگاهی می اندازیم. از نظر روانشناسی رنگ سیاه نماد اعتبار، قدرت، هوش و فراست است. به طور مثال افرادی که رنگ مشکی را در بیشتر استایل هایشان مورد استفاده قرار می دهند، افرادی پر رمز و راز هستند و همچنین افرادی که رنگ مشکی را با رنگ نارنجی در استایل های خود به کار می برند، شخصیتی پر انرژی دارند.
استایل مدرن با رنگ سیاه
اگر در استایل های خود اغلب رنگ تیره را به سایر رنگ ها ترجیح میدهید پیشنهاد می کنیم رنگ مشکی را با طوسی زغالی هماهنگ کنید. البته می توانید مشکی را با رنگ کرم، رنگ قرمز یا حتی یک رنگ جیغ نیز ترکیب کنید و از پوشیدن استایل های تکراری دوری کنید به این صورت استایلتان رنگ مدرن بودن به خود می گیرد.
ست نمودن رنگ آبی با سایر رنگ ها
رنگ آبی را می توانید با رنگ سفید، مشکی، سبز، بنفش و نارنجی هماهنگ و ست کنید. توجه داشته باشید که رنگ مکمل آبی، نارنجی می باشد و قرار گرفتن این دو رنگ در کنار هم نارنجی را تشدید میکند. پیشنهاد می کنیم که رنگ آبی را با رنگ زرد و قرمز ست نکنید و فقط در صورتی این سه را با هم هماهنگ کنید که رنگ قرمز به بنفش و رنگ زرد به سبز نزدیک باشد.
ست نمودن رنگ زرد
رنگ زرد معمولا با رنگهای سفید، مشکی، سبز، نارنجی و بنفش قابلیت ست شدن دارد با وجود این کمتر کسی تمایل به استفاده از رنگ زرد در استایل خود دارد چون این رنگ در کل رنگ سختی برای ست کردن محسوب می شود. ایجاد هماهنگی بین رنگ زرد تند و آتشین با سایر رنگ ها اغلب مشکل است بنابراین به شما توصیه میکنیم از سایههای ملایمتر رنگ زرد استفاده کنید و در استایلتان کمتر سراغ رنگ زرد نئونی یا شبرنگ بروید. همچنین شما می توانید از رنگهای مشابه رنگ زرد همچون نارنجی در استایل خود استفاده کنید.
رنگ بنفش مکمل رنگ زرد است با وجود این کنار هم قرار دادن این دو رنگ، احتیاط و دقت زیادی میخواهد. اگر می خواهید دو رنگ بنفش و زرد را با هم ست کنید توجه داشته باشید که یکی از رنگ ها نباید از دیگری درخشان تر و تندتر باشد چون از لحاظ بصری، تاثیر نامطلوبی خواهد داشت.