با وبلاگ بازرگانی پوشاک عمده امی همراه باشید در ادامه پیرامون یکی از موضوعات جذاب و بروز یعنی فریلنسر شدن به صحبت خواهیم پرداخت.
فریلنسر یکی از اصطلاحات رایج دنیای کسب و کارهای مجازی و اینترنتی محسوب می شود. اما یک فریلنسر کیست؟ چگونه کسب درآمد می کند؟ چطور پروژه تحویل می گیرد؟ برای فریلنسر شدن باید دنبال چه مشاغلی باشید؟ این سوالات جزو دغدغه هایی افرادی محسوب می شوند که آرزوی فریلنسر شدن را در سر می پرورانند. با این مقاله همراه باشید در ادامه به این سوالات که مرتبط با دنیای فریلنسر شدن هستند، پاسخ خواهیم داد.
فریلنسر کیست؟
یک فریلنسر فردی است که معمولاً برای کار کوتاه مدت و به عنوان یک پیمانکار مستقل ، بر اساس هر کار درآمد کسب می کند. یک فریلنسر کارمند یک شرکت نیست و بنابراین ممکن است به طور همزمان برای انجام مشاغل مختلف با افراد یا بنگاه های مختلف قرارداد کاری داشته باشد. یک فریلنسر به طور قراردادی متعهد به کار منحصراً تا زمان تکمیل یک پروژه خاص می باشد.
شروع کنید …
فریلنسر بودن یعنی اینکه رئیس خودتان باشید اما برداشت عجولانه نکنید. فریلنسرها در محیط منزل و محیط هایی خارج از شرکت ها به فعالیت مشغول هستند ولی این به معنای عدم مدیریت در کار نیست. برای شروع و ادامه هر کاری به تلاش و پشتکار نیاز دارید همچنین باید انتقادپذیر باشید و برای موفقیت و رشد مداوم خود زمان صرف نمایید. برای اینکه بتوانید فریلنسر باقی بمانید باید خود را با نیازهای بازار کار وفق دهید.
شناسایی مهارت ها و استعدادها
در گام اول باید مهارت ها و علاقمندی های خود را شناسایی نمایید. در چه زمینه هایی استعداد دارید. آیا می توانید خارج از چهارچوب شرکت و اداره مشغول به فعالیت باشید؟ شما آمادگی پذیرش معایب و مزایای فریلنسر شدن را دارید؟ شما باید مهارت های خود را شناسایی و پیرامون آن ها مشغول به فعالیت باشید. شما می توانید در محیط منزل یا حتی یک کافه بنشینید و ساعت ها مشغول انجام پروژه خود باشید.
به عنوان طراح وب سایت، گرافیست، نویسنده و … می توانید با اقصی نقاط مختلف جهان در ارتباط باشید و لیست مشتری های خود که شامل شرکت ها هستند را در پروژه های خود بگنجانید. برای فریلنسر شدن باید سخت تلاش کنید. کار دشواری نیست بلکه شما باید مهارت های خود را پرورش دهید همانند بازی شطرنج که هر چه بیشتر تمرین کنید، تکنیک های اصولی را یاد می گیرید به طوری که در بازی شطرنج بهتر خواهید شد.
مزایای فریلنسر شدن
برای فریلنسر شدن باید از محدوده محافظه کارانه خود بیرون بیایید و با واقعیت های موجود در مشاغل آزاد روبه رو شوید. یکی از مزیت های فریلنسر شدن این است که افراد پایبند یک ساعت کاری مشخص و تعیین شده نیستند بلکه این افراد می توانند پروژه و فعالیت خود را در محیط منزل و حتی در مسافرت و در هر ساعت از شبانه روز انجام دهند. فریلنسرها در مورد ساعات کاری خود تصمیم می گیرند و انتخاب می کنند که از کجا کار کنند. همچنین فریلنسرها در انتخاب مشتری های خود آزاد هستند به این صورت که
هر زمان که احساس کنند با شخصیت مشتری هماهنگ نمی شوند و نگرش یا شرایط پرداخت مشتری را دوست ندارند ، می توانند به جای بحث با مشتری ، انرژی خود را برای پیدا کردن یک مشتری جدید صرف نمایند. به عبارت دیگر، شما می توانید زمان و وقتتان را در کنترل خود بگیرید. برخی از افراد به این کسب و کار به عنوان یک شغل پاره وقت یا یک شغل دوم نگاه می کنند همه این موارد به شرایط و موقعیت شما و سرمایه گذاری شما در این کسب وکار بستگی دارد. سرمایه شما استعداد و مهارتی است که باید خرج کنید. خلاقیت، ایده و ابتکار را در پروژه های کاری خود لحاظ نمایید چون با این کار مشتریان تمایل بیشتری برای همکاری با شما خواهند داشت.
معایب فریلنسر شدن
معایب فریلنسر شدن شامل عدم اطمینان در مورد درآمد آینده ، ثبات شغلی و نحوه سازگاری با دریافت کار جدید است. همچنین فقدان مزایای کارفرمایان مانند برنامه های بیمه و بازنشستگی و گاهی اوقات نرخ هر ساعت کار کردن بسیار پایین تر است به طوری که در مقایسه با درآمد و دستمزد سایر مشاغل تفاوت زیادی وجود دارد. البته فریلنسرها اغلب از پرداخت مالیات معاف هستند. پیدا کردن کارفرما و پیگیری حقوق نیز جزو وظایف فریلنسرها می باشد. امروزه بسیاری از مشاغل حوزه دیجیتال این قابلیت را دارند که به صورت مشاغل آزاد و توسط فریلنسرها صورت گیرند.
علاقمندی های فریلنسرها
یک فریلنسر تمایل دارد در فعالیت های خلاقانه یا خدماتی مانند فیلم، هنر، طراحی، ویرایش، نوشتن، چاپنامه، رسانه، بازاریابی، موسیقی، بازیگری، روزنامه نگاری، ویرایش و تولید، تصویرگری، گردشگری و مشاوره کار کند. توسعه وب سایت ، برنامه نویسی رایانه ، عکاسی ، ترجمه زبان ، تدریس و … از جمله مواردی هستند که فریلنسرها پیرامون آنها به فعالیت مشغول می باشند. اگر به فریلنسر شدن به عنوان یک حرفه ای نگاه کنید که در آن مهارت دارید باید ماهر ، با انگیزه و قادر به مقابله با جریان درآمدهای بی ثبات باشید.
معنی فریلنسر…
فریلنسرها توسط شرکتهایی که برای آنها کار می کنند “کارمندان” محسوب نمی شوند بلکه “پیمانکاران” هستند. معنی “فریلنسر” بسیار گسترده است ولی در لغت به معنی آزاد کار است. وقتی در جستجوی مشاغل مستقل هستید ، شرایط مختلفی وجود دارد که باید از آنها آگاه باشید. اینها می تواند به شما در یافتن فرصت های شغلی آزاد کمک کند و همچنین هنگام توصیف خود و کارهایی که برای مشتریان بالقوه انجام می دهید، نیز مفید هستند. تمرکز روی شرکت هایی که برای استخدام آزادکار شناخته شده اند می تواند راهی عالی برای شروع جستجوی شما برای کارهای مستقل باشد. تقریباً در هر حرفه ای قابل تصور کار خواهید یافت و مشاغل مستقل از پروژه های کوچک و موقت تا پروژه های بلند مدت و تمام وقت متفاوت است.
صفات و خصوصیات مورد نیاز برای فریلنسر شدن
صفات و خصوصیات مورد نیاز به عنوان یک فریلنسر شامل انضباط، ماندگاری، برنامه ریزی و سازمان دهی فعالیت ها و برخورداری از ارتباطات کلامی قوی می باشد.
داده های آماری سال 2021
کمپانیFlexJobs در آگوست سال 2021 بیش از 800 فریلنسر را مورد بررسی قرار داد تا بفهمد که چرا آنها کار آزاد را به جای اشتغال سنتی انتخاب کرده اند. برخی از افراد دلیل این انتخاب را تعادل کار و زندگی در فعالیت ها و مشاغل حوزه فریلنسر عنوان نموده اند (81 ٪) ، برخی بیان کرده اند که با فریلنسر شدن می توانند با خانواده باشند و برای اعضای خانواده زمان بگذارند (44 ٪) ،برخی نیز بیان نموده اند که با فریلنسر شدن از استرس رفت و آمد خبری نیست چون می توانند در محیط خارج از اداره و شرکت و در هر تایمی که مایل باشند، کار کنند (42 ٪) و برخی نیز بیان نموده اند که با فریلنسر شدن توانسته اند زمان خود را مدیریت نمایند(40 ٪) .
اگر می خواهید یک فریلنسر موفق باشید …
شما باید بتوانید مهارت های خود را به مشتریان ارائه دهید. شما با استفاده از استعدادها، مهارت ها و تجارب خود می توانید مشاغل آزاد را انتخاب و به مشتریان خدمات ارائه دهید.
برنامه ریزی دقیق و منظم
برای اینکه یک فریلنس کار شوید نیاز به برنامه ریزی منظم دارید. همچنین باید استراتژی های بازار و نیازهای موجود در بازار کار را شناسایی نمایید. قبل از هر چیز شما نیاز به یک وب سایت دارید تا بتوانید در مورد خود و خدماتتان صحبت کنید. شما باید در وب سایت خود نمونه کارهایتان را به نمایش بگذارید. شبکه های اجتماعی یک منبع مناسب برای ارتباط با بقیه و شبکه سازی برای فریلنس کار کردن محسوب می شوند.
دسترسی به ابزار و وسایل
برای فریلنسر شدن باید متناسب با خدمات و مهارت هایی که ارائه می دهید، لوازم و ابزار مورد نیاز را در اختیار داشته باشید به طور مثال برای نویسندگی و تولید محتوا به کامپیوتر یا لپ تاپ نیاز دارید. همچنین شما باید به منابع آموزشی دسترسی داشته باشید تا بتوانید همواره اطلاعات و مهارت های خود را بروز نمایید. در صورت رعایت نکردن این دستورالعمل ها شما نمی توانید با رقیبان خود رقابت نمایید در نتیجه در گرفتن پروژه ها و سفارش کار با مشکل روبه رو خواهید شد.
قراردادهای مجزای کاری
اگر می خواهید به طور مستقل کار کنید و تمایل ندارید که به صورت طولانی مدت به شرکت یا سازمانی تعهد بلند مدت کاری داشته باشید، قطعا شما می توانید به مشاغل آزاد و فریلنسر شدن روی بیاورید. فریلنسرها متناسب با حوزه کاری خود به طور همزمان روی یک یا چند پروژه کار می کنند و دارای قراردادهای مجزای کاری هستند.
کسب و کارهای دیجیتالی
با شیوع و همه گیری کرونا بسیاری از کارمندان مجبور شدند تا فعالیت های کاری روزمره خود را به محیط منزل انتقال دهند که این یک نوع دورکاری هم محسوب می شد. در این مواقع افراد فریلنسر محسوب نمی شوند چون همچنان باید پایبند مقررات و اصول حاکم بر شرکت و اداره خود باشند. به عبارت ساده تر، هر فریلنسری، دور کار است اما هر نوع دورکاری به عنوان فریلنسر محسوب نمی شود.
با این وجود همه گیری کرونا در اقصی نقاط مختلف جهان و قرنطینه شدن افراد در محیط منزل باعث شد که جوامع به ضرورت حضور دورکاری و همچنین مشاغلی پیرامون کسب و کارهای دیجیتالی پی ببرند. هر چند که این نوع کسب و کارها علاوه بر مزایا دارای معایبی نیز می باشد.
شما به عنوان یک فریلنسر و در حوزه فعالیت خود اغلب تنها هستید و این موضوع از گرفتن پروژه تا انجام و تحویل آن تداوم دارد البته می توانید در شبکه های اجتماعی با فریلنسرهای حوزه کاری خود در ارتباط باشید. همچنین بسیاری از افراد از عدم تمرکز خود در حین فعالیت های کاری در محیط منزل خبر می دهند و اینکه فعالیت های کاری در محیط منزل در روابط خانوادگی آنها تداخل ایجاد می نماید. با این وجود اگر تمایل دارید جزو فریلنسرها باشید باید معایب و مزایای آن را بسنجید و با آگاهی کامل وارد این حوزه شوید.
بازرگانی پوشاک عمده امی
در ادامه مقاله به ویژگی های بارز و ممتاز بازرگانی پوشاک عمده اورجینال امی به صورت مختصر اشاره می کنیم.
محصولات باکیفیت و مرغوب
محصولات بازرگانی پوشاک امی دامنه فوق العاده متنوع و بی نظیری از انواع لباس مردانه، زنانه و بچگانه و لباس و کفش ورزشی را پوشش می دهند. به بیان ساده تر در بازرگانی پوشاک عمده امی انواع پوشاک اورجینال اروپایی با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت عرضه می گردد.
برندهای معتبر
ضمنا برندهایی که مجموعه امی پیرامون آنها به عرضه محصولات می پردازند شامل برند اسمارا، برند لیورجی،برند پوما، اچ اند ام، برند کپیستا، برند کریویت، واتسون، کریویت پرو، جی بی سی، سی اند ای، کیابی، لوپیلو، پپرتس، آلدی، اف اند اف و… می باشند. این برندها در طراحی و تولید محصولات همواره سعی نموده اند تا به نیاز های مشتریان توجه نمایند و متناسب با سلایق آنها محصولات مختلف همچون پوشاک و البسه را عرضه نمایند.
خرید مقرون به صرفه و اقتصادی
بازرگانی پوشاک عمده امی با بیش از یک دهه تجربه در زمینه پوشاک اورجینال خارجی توانسته است به خوبی در این بازار صداقت و البته با تجربه بودن خود را به اثبات برساند. این مجموعه از آن جا که پوشاک و البسه خارجی را به صورت مستقیم و بدون هیچ گونه واسطه ای وارد می کند، قیمت محصولات فوق العاده مناسب هستند و خرید از بازرگانی امی برای مشتریان از لحاظ مادی بسیار مقرون به صرفه می باشد. با خرید کیلویی پوشاک اصل و اورجینال خارجی از بازرگانی پوشاک عمده امی تفاوت در کیفیت و تفاوت در قیمت را تجربه خواهید کرد.
تنوع طرح و رنگ پوشاک عمده
عرضه محصولات مرغوب و باکیفیت جزو اولویت های بازرگانی امی محسوب می شود که باعث جلب رضایت مشتری شده است و همچنین تنوع طرح و رنگ محصولات توانسته است جوابگوی سلیقه های مختلف و اقشار مختلف جامعه باشد.
ارائه آموزش های حرفه ای شبکه های اجتماعی
در حال حاضر، بازرگانی امی استوک بخش خرده فروشی فروشگاه امی استوک را متوقف کرده است ولی به خاطر تشکر از همراهی دوستان در اینستاگرام خرده فروشی، در نظر دارد مجموعه آموزش های حرفه ای اینستاگرام، تلگرام و شبکه های اجتماعی را در پیج اینستاگرام خرده به ادرس https://www.instagram.com/emi.stock2/ بصورت پست های روزانه و هفتگی درج نماید.