بازرگانی پوشاک امی, پوشاک استوک(نو), پوشاک اورجینال امی, پوشاک بچه گانه, پوشاک زنانه, پوشاک مردانه

ده اصل اولیه برای شروع کسب و کار

ده اصل اولیه برای شروع کسب و کار

بکارگیری ده اصل اولیه برای شروع کسب و کار قطعا می تواند نقشی کمک کننده و موثر داشته باشد. با وبلاگ بازرگانی پوشاک عمده امی همراه باشید در ادامه پیرامون این موضوع توضیحاتی ارائه می گردد.

وقتی ایده ای را در سر می پرورانید تا در آینده ای نزدیک از آن یک کسب و کار پردرآمد حاصل شود باید در نظر بگیرید که ایده شما تا چه حد امکان به وقوع پیوستن دارد به عبارت دیگر، شما باید ایده خود را در واقعیت بسنجید و برای این کار می توانید از فرایند اعتبارسنجی استفاده کنید، اینکه ایده شما تا چه حد قابلیت اجرایی شدن دارد و اینکه ایده شما منجر به شکل گیری چه نوع کسب و کاری می شود، باید جواب این سوالات روشن و واضح باشند. توجه داشته باشید که کسب و کاری موفق است که بتواند مشکل یا نیازی را هدف قرار دهد و در جهت حل و برطرف نمودن آن گام بردارد.

ده اصل اولیه برای شروع کسب و کار

اگر بخواهیم به یک فرمول خاص برای موفقیت شما در کسب و کارتان اشاره کنیم، قطعا چنین چیزی وجود ندارد چون اگر چنین فرمولی وجود خارجی داشت کسب و کارهای مختلف در طول تاریخ با شکست یا ورشکستگی روبه رو نمی شدند. فرمولی که شما را در مسیر موفقیت قرار دارد بستگی به انتخاب های شما دارد و به عبارت دیگر، مراحلی وجود دارد که شما با طی کردن آن ها می توانید در مسیر موفقیت قرار بگیرید، مراحلی که نقش موثری در شکل گیری موفقیت شما در کسب و کارتان دارند.

موفق شدن در هر نوع شغلی نیازمند دستیابی به یکسری اصول و اطلاعات است، اطلاعاتی که می تواند راه و مسیر درست را به شما نشان دهد و ریسک خطا و اشتباهات را کاهش دهد.

1_ شناسایی مهارت ها و علایق

قبل از هر چیز قلم و کاغذ بردارید و در مورد مهارت ها و علاقمندی های خودتان بنویسید. همچنین توانایی ها و تجربه های خودتان را لیست کنید. این لیست را براساس واقعیت ها بنویسید و تعیین کنید چقدر از تایم خودتان را می توانید به یک کسب و کار جدید اختصاص دهید. فراموش نکنید که برای راه اندازی یک کسب و کار و کسب درآمد از آن شما باید انرژی زیادی صرف کنید و همچنین باید توانایی مقابله با شکست ها و مشکلات را داشته باشید. شروع کسب و کار جدید ریسک های زیادی در بر دارد که شما می توانید با یک برنامه ریزی درست و اصولی، احتمال موفقیت خود را بالا ببرید.

2_ مردم حاضر هستند برای خدمات یا محصول کسب و کارتان، پول پرداخت کنند؟

در مرحله دوم باید بررسی کنید که مردم حاضرند برای خدمات یا کالای شما پول پرداخت کنند؟ برای جواب به این سوال بهتر است که خودتان را جای مشتری بگذارید قطعا بهتر می توانید جواب سوال خود را پیدا کنید. شما در این مرحله باید نیاز بازار را شناسایی نمایید تا در مراحل بعدی بتوانید با انتخاب ایده های مناسب، محصول خود را طراحی و عرضه نمایید.

3_ شناسایی مشتریان

مشتری های احتمالی حوزه کسب و کار خود را بررسی کنید. در این مرحله می توانید از کسانی که ممکن است یک روزی مشتری شما باشند نیازهایشان را بپرسید و ببینید چه دغدغه هایی دارند. اینکه در خدمات و کالاهایی که ارائه می دهید بتوانید نقاط ضعف را از دید مشتری مشخص نمایید به احتمال زیاد ادامه مسیر هموارتر خواهد بود.

4_ برنامه ریزی دقیق

برای بازاریابی کسب و کارتان نیاز به یک برنامه ریزی دقیق دارید. برای هر مرحله از کسب و کارتان باید برنامه ریزی داشته باشید. برای شروع کسب و کارتان در تمامی مراحل مورد نظر خودتان تخصص لازم را ندارید بنابراین پیشنهاد می کنیم که از متخصصان مشورت بگیرید.

5_ راه اندازی کسب و کار کوچک

زمانی که اقدام به راه اندازی کسب و کار خود می کنید بهتر است که از همان ابتدا بر روی گسترش و توسعه آن تمرکز نکنید. پیشنهاد می کنیم که اول کسب و کارتان را در مقیاس کوچک بسنجید و سپس با مرور زمان این مقیاس را توسعه دهید. قبل از راه اندازی کسب و کارتان دست به تحقیق و پرس و جو بزنید و مشخص نمایید که چه افرادی به محصولات یا خدمات شما نیاز دارند و اینکه چه تعداد شرکت وجود دارد که خدمات یا محصولات شما را عرضه می کند. شما می توانید با پرسیدن چنین سوالاتی از خودتان و پیدا کردن جواب درست، تا حدودی نیاز بازار را شناسایی نمایید.

6_ مشورت با متخصصین

به عنوان فردی که قصد راه اندازی یک کسب و کار جدید را دارد باید سه اصل مهم را در کسب و کار خود حفظ نمایید. باید شنونده خوبی باشید، انتقادپذیر باشید و بتوانید اشتباهات و ایرادات کسب و کار سایرین را تکرار نکنید. در صورتی که به این اصول پایبند نباشید به احتمال زیاد با خطر شکست روبه رو خواهید شد.

7_ یک کار تیمی

داشتن یک تیم متخصص و خوب از جمله فاکتورهای مهم و اصلی برای موفقیت در کسب و کارها محسوب می شود. افرادی که برای پیشرفت کسب و کارتان و برای بالا رفتن کیفیت محصولات و سرعت ارائه خدمات همواره تلاش می کنند یک تیم کاری خوب و متخصص محسوب می شوند.

8_ جذب سرمایه گذار

تامین کننده مالی یا جذب سرمایه گذار اغلب یکی از نگرانی های کسب و کارهای کلان است. نگران سرمایه کار نباشید چون باید از یک کسب و کار کوچک شروع کنید. فضای مجازی بستر مناسبی برای راه اندازی یک کسب و کار محسوب می شود. در این فضا شما می توانید با سرمایه اندک اقدام به راه اندازی یک کسب و کار با درآمد عالی نمایید. برای راه اندازی یک کسب و کار کوچک به مقداری پول به عنوان سرمایه اولیه نیاز دارید تا قدرت پرداخت هزینه های جاری تا زمان رسیدن به سوددهی را داشته باشید.

9_ برنامه ریزی براساس میزان سرمایه

برای کسب و کارتان برنامه های یک ماهه، سه ماهه و شش ماهه بنویسید و سپس عملیات اجرایی را متناسب با مبلغ سرمایه، بودجه بندی کنید.

10_ اهداف قابل اندازه گیری باشند

در نظر داشته باشید برای هر هدفی که تعیین می کنید باید یک معیار در نظر بگیرید. با سنجش معیارها متوجه خواهید شد که چقدر به اهدافتان نزدیک شده اید و میزان پیشرفت شما در کسب و کارتان چقدر بوده است.

 

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *