بازرگانی پوشاک امی, پوشاک استوک(نو), پوشاک اورجینال امی, پوشاک بچه گانه, پوشاک زنانه, پوشاک مردانه

تفاوت موشن گرافیک با انیمیشن چیست؟

تفاوت موشن گرافیک با انیمیشن چیست؟ با وبلاگ بازرگانی پوشاک عمده امی همراه باشید در ادامه پیرامون این موضوع صحبت خواهیم کرد.

در دنیای امروز تبلیغات با شیوه های مختلفی از قبیل بنرهای تبلیغاتی در سطح شهر تا پخش تراکت و تبلیغات های بصری در شبکه های اجتماعی صورت می گیرد. محتوای بصری نسبت به محتوای متنی با استقبال بیشتری از سوی مخاطبان روبه رو است به طوری که تولید ویدئوهای تبلیغاتی برای کسب و کارهای مختلف به یک منبع درآمد تبدیل شده است.

ضرورت استفاده از موشن گرافیک

بازار تولید محتوای بصری داغ است و گسترش شبکه‌های اجتماعی و رونق دنیای دیجیتال بر رشد روزافزون استفاده از برنامه هایی همچون موشن گرافیک دامن زده است. امروزه محتوای حاصل از موشن گرافیک توانسته است جایگاه خود را در ذهن مخاطبان تثبیت نماید و پیام مورد نظر را به سهولت به مخاطبین انتقال دهد.

 موشن گرافیک چیست؟

موشن گرافیک یکی از زیرشاخه های محتوای بصری محسوب می شود و در گروه ویدئو ها قرار می گیرد. امروزه موشن گرافیک طرفداران خاص خود را دارد چرا که می تواند یک انتخاب مناسب برای انتقال پیام یا تبلیغات و بازاریابی محسوب شود. موشن گرافیک می تواند مفاهیم را به بهترین شکل ممکن به مخاطب خود انتقال دهد در طی تحقیقات انجام شده گزارشی ارائه شده مبنی بر اینکه یک تصویر بصری تا ۸ برابر بیشتر از یک متن، در ذهن مخاطبان باقی می ماند.

تبلیغات مقرون به صرفه

موشن گرافیک این امکان را برای شما فراهم می کند که بتوانید مخاطبان هدف خود را تحت تاثیر قرار دهید، بنابراین شما می توانید با هزینه بسیار کمتر از ویدیو های تبلیغاتی که اغلب به شکل تیزر در رسانه های تصویری پخش می شوند، پیام خود را به مخاطبانتان برسانید.

به طور مثال در یک تصویربرداری برای ساخت تیزر، شما به تجهیزات و نفرات نیاز دارید که این مستلزم صرف هزینه زیادی برای شما خواهد بود. همچنین باید هزینه ای را برای عوامل فیلمبرداری نیز در نظر بگیرید اما جالب اینجاست که در موشن گرافیک شما نیازی به این موارد و صرف هزینه‌های اضافی ندارید فقط کافیست نیازهای مخاطبان خود را در نظر بگیرید و در ساخت موشن گرافیک از خلاقیت خود استفاده نمایید.

جذابیت ویدئوهای موشن گرافیک

امروزه استفاده از موشن گرافیک برای تبلیغات یک پدیده مقرون به صرفه محسوب می شود به طوری که هزینه های تبلیغاتی شما را به طور محسوسی کاهش می دهد. با جستجو در شبکه های اجتماعی به جایگاه موشن گرافیک پی می برید به این صورت که کاربران در شبکه های اجتماعی از محتوای بصری تولیده شده استقبال نموده اند و اغلب پیگیر این نوع محتوا هستند. داده های آماری نشان می دهد که ویدئو های موشن گرافیک ۴۸ درصد بازدید بیشتری را نسبت به سایر محتوای ویدیویی در شبکه های اجتماعی به خود اختصاص داده اند.

 با طراح موشن گرافیک آشنا شوید

ساختن و طراحی موشن گرافیک چندان هم آسان و ساده نیست بلکه نیاز به آموزش و تمرین دارد فردی که می‌خواهد به عنوان طراح موشن گرافیک مشغول فعالیت شود باید به نرم افزارهای ساخت این برنامه تسلط داشته باشد همچنین باید قواعد و اصول انیمیشن را درک نماید تا بتواند تصاویر را درست به حرکت درآورد و حسی را که مد نظر است به خوبی به مخاطب انتقال دهد. یک طراح موشن گرافیک باید بتواند ایده های خود را به تصویر بکشد و از خلاقیت خود به بهترین شکل ممکن استفاده نماید.

تفاوت موشن گرافیک با انیمیشن

برخی از افراد معتقدند که میان موشن گرافیک و انیمیشن تفاوت چندانی وجود ندارد و هر دوی آنها دنبال این هستند که مفاهیم را انتقال دهند. البته این دو با هم شباهت هایی دارند اما نمی توان آنها را یکی دانست. در تعریف انیمیشن باید بگوییم که هر تصویری که به حرکت درآید را انیمیشن می گویند. موشن گرافیک نوعی از انیمیشن به شمار می رود و به عبارت دیگر زیر مجموعه آن است.

اما تفاوت و تمایز اصلی موشن گرافیک و انیمیشن در روایت داستانی آن است به این صورت که در انیمیشن کاراکتر هایی وجود دارد و در کنار آن ها داستان روایت می شود اما در موشن گرافیک کاراکترها جان ندارند بلکه اطلاعات و داده‌ها از طریق اشکال بیان می شود.

با ما همراه باشید در ادامه مقاله به معرفی گونه های مختلفی از موشن گرافیک می پردازیم که شما در شرایط و موقعیت های مختلف می توانید از آنها استفاده نمایید و نتایج مطلوبی را به دست بیاورید.

انواع مختلف موشن گرافیک

اینفوموشن

اینفوموشن ترکیبی از اینفوگرافیک و موشن گرافیک است. از اینفوموشن در مواقعی استفاده میشود که قصد آموزش یک مفهوم پیچیده یا توضیح اصطلاحات تخصصی را داشته باشند. اینفوگرافی می تواند اطلاعات را در کوتاه ترین زمان به مخاطب انتقال دهد اما گاهی میزان اطلاعات زیاد است بنابراین نیاز دارید که از چندین اینفوگرافیک استفاده کنید، در چنین مواقعی بهتر است که به اینفوموشن مراجعه نمایید.

استاپ موشن

استاپ موشن ها را با خلاقیت و جذابیت های بصری میشناسند. استاپ موشن طرفداران خاص خود را دارد و با جذابیت هایش برای تبلیغات های پربازده بسیار مناسب است.

ویدئو موشن

اگر قصد دارید در مورد محصول جدیدی که وارد بازار کرده اید به مخاطب توضیح دهید یا یکی از خدمات کسب و کار خود را معرفی نمایید، بهتر است از ویدئو موشن استفاده کنید. به طور مثال شما می توانید در جلوی دوربین، توضیحات لازم را پیرامون محصولات فروشگاه خود ارائه نمایید و سپس همان توضیحات به شکل گرافیکی پیرامون تصویر نمایش داده شود. در چنین حالتی تاثیر سخنان گوینده بر ذهن مخاطبین بیشتر است.

ابزارهای مورد استفاده در موشن گرافیک

در هر کدام از کارهای گرافیکی شما قطعاً به ابزار و امکانات نیاز دارید اما با این وجود در کنار ابزارها، شما باید از قوه خلاقیت و ابتکار برخوردار باشید تا بتوانید ساخت یک موشن گرافیک را به اتمام برسانید.

ابزارهایی که می توانند به شما در ساخت یک موشن گرافیک کمک کنند شامل افترافکت، پریمیر، فوتوشاپ و ایلستریتور هستند.

تفاوت ایلوستریتور با فتوشاپ

ایلوستریتور یک نرم افزار کاربردی برای ایجاد نقشه‌ها، تصاویر و کار‌های هنری با استفاده از سیستم‌عامل Windows یا MacOS است و فتوشاپ یک نرم افزار ویرایش عکس و طراحی گرافیک پیکسلی محسوب می شود که به کاربران امکان می‌دهد گرافیک‌های مختلف و همچنین هنرهای دیجیتال را ایجاد و ویرایش نمایند.

فتوشاپ و ایلوستریتور شباهت هایی با هم دارند ولی تفاوت عمده آنها در تکنیک ویرایش و تصویرسازی است. همچنین فتوشاپ برنامه ای مبتنی بر تکنیک پیکسلی است در حالی که ایلوستریتور برنامه ای مبتنی بر تکنیک ویکتوربرداری است.

البته ایلوستریتور در مقایسه با فتوشاپ تصاویر گرافیکی باکیفیتی در اختیار شما قرار می دهد. البته شما در کنار این ابزارها می‌توانید از ابزارهایی مثل تری دی مکس، هدینی، موهو، مایا، ناک و انیمیت نیز استفاده کنید.

در مجموع می‌توانیم بگوییم که اگر شما بتوانید موشن گرافیک با کیفیت تولید نمایید قطعاً می توانید مخاطبان زیادی را به خود جذب کنید. در نظر داشته باشید که قبل از هر چیز شما باید شناخت کافی از مخاطبان هدف خود داشته باشید و متناسب با آن موضوع مناسب را برای تولید محتوا انتخاب کنید تا بتوانید بهترین نتیجه را کسب نمایید.

مراحل ساخت موشن گرافیک

تهیه سناریو

برای ساخت موشن گرافیک چند مرحله مورد نیاز است، اولین مرحله برای تهیه فیلم های آموزشی تهیه یک سناریو است. شما برای تهیه یک سناریوی موشن گرافیک به یک طرح کلی ویدیو و متن گوینده نیاز دارید.

ساخت استوری برد

علاوه بر تهیه سناریو، شما به استوری برد نیز نیاز دارید. موشن گرافیک و استوری برد باید با یکدیگر در تعامل باشند تا بتوانند به شکل مناسب داستان شما را روایت کنند. اما برای ساخت استوری برد شما باید از نرم افزار پاورپوینت استفاده کنید.

طراحی های ثابت را به حرکت در آورید

بعد از انجام مرحله اول و دوم شما به طراحی تمامی عناصر بصری و خلق یک طرح کلی نیاز دارید. در این زمان شما باید از قوه خلاقیت خود کمک بگیرید. طراحی های ثابت را به حرکت در آورید. در این مرحله می توانید از طراحان گرافیک کمک بگیرید. همچنین شما در این مرحله باید به طراحی لوگو، اینفوگرافیک نمودار، محتوای متنی و شخصیت ها بپردازید.

انتخاب موسیقی مناسب

زمانی که ساخت موشن گرافیک به پایان رسید بهتر است که  موسیقی مناسبی برای ویدیوی خود انتخاب کنید.

فابل کم حجم و قابل پخش

در آخرین مرحله شما باید خروجی با فرمت مناسب تهیه کنید به طوری که تمام طراحی های شما به یک فایل قابل پخش با حجم کم و کیفیت مناسب تبدیل شود.

اهمیت استفاده از موشن گرافیک

انیمیشن ها برای قصه گویی کاربرد دارند در حالی که موشن گرافیک، داده های آماری را بیان می کند هرچند در برخی از مواقع از موشن گرافیک نیز می توان برای قصه گویی استفاده کرد. سعی کنید که در فیلم های آموزشی و تبلیغاتی از موشن گرافیک استفاده کنید، چرا که مطالعات انجام شده نشان داده که حدود ۶۶ درصد افراد فیلم های آموزشی را نیز به سایر محتوا ترجیح می دهند.

علاوه بر اینکه ویدیو های موشن گرافیک از جذابیت خاصی برخوردار هستند، ایجاد و ارتباط و انتقال پیام ها از طریق آنها ساده تر است. بنابراین شما می توانید برای معرفی محصولات و خدمات فروشگاه خود، جلوه های ویژه را به ویدیو اضافه نمایید.

تولید موشن گرافیک هزینه زیادی در بر ندارد و در زمان کوتاهی نیز قابل انجام است. شما می توانید برای اشتراک گذاری اطلاعات، لوگوی گرافیکی و ویدیوهای توصیفی، آیکون ها و پست های شبکه های اجتماعی و بازاریابی دیجیتال از موشن گرافیک استفاده کنید.

به طور مثال کسی که در حوزه بازاریابی دیجیتال مشغول به فعالیت است می تواند در بازاریابی شبکه های اجتماعی، بازاریابی موتورهای جستجو و بازاریابی ایمیلی از موشن گرافیک استفاده نماید.

استفاده از موشن گرافیک برای تبلیغات کسب و کارهای مختلف

یکی از انواع موشن گرافیک ویدیوهای توضیح دهنده و فروش محصول است. با کمک موشن گرافیک می توانید در مورد یک محصول توضیحات قابل فهم برای کاربر ارائه دهید. این روزها مردم تمایل دارند تا با دیدن یک ویدیو اطلاعات مورد نیاز را در مورد محصولات کسب نمایند. به کمک موشن گرافیک می توانید در مورد محصول و برند اطلاعات لازم را به مشتری بدهید و اگر ویدیوی تولید شده جذاب باشد قطعاً به فروش بیشتر برند شما کمک می کند.

موشن گرافیک نوعی انیمیشن

در مطالب فوق به بیان تفاوت موشن گرافیک با انیمیشن پرداختیم در حالی که موشن گرافیک بخشی از یک انیمیشن یا فیلم دیجیتالی است که حرکت یا چرخش را ایجاد می کند و می توان در پروژه های چند رسانه ای با ترکیب صدا های مختلف آن را مورد استفاده قرار داد.

موشن گرافیک با متن همراه می باشد. دلیل رواج موشن گرافیک نسبت به اینفوگرافیک این است که برخی از ایده های بزرگ را نمی توان به سادگی در قالب اینفوگرافیک یا تصاویر ثابت مطرح کرد و در این مواقع باید از موشن گرافیک بهره برد.

تفاوت موشن گرافیک و اینفوگرافیک

به کمک موشن گرافیک می توان جلوه های بصری را به پروژه ها اضافه نمود و همچنین به کمک آن می توان ایده های پیچیده را به صورت مجازی به تصویر کشید و پروژه‌های زیباتری را خلق نمود. اینفوگرافیک ها ثابت هستند و در عین حال ارزان قیمت ولی به جای اینفوگرافیک های ثابت و ارزان قیمت بهتر است از موشن گرافیک های متحرک استفاده کنید، چون مخاطب تمایل بیشتری به دیدن انیمیشن ها و فیلم دارد. همچنین یک بنر متحرک جذاب تر از یک بنر ثابت است و می تواند توجه مخاطبان را به خود جلب کند.

موشن گرافیک، کلمات و مفاهیم بسیار دشوار و پیچیده را به سادگی بیان می کند. در موشن گرافیک حرکت اشیا، متون و سایر عناصر گرافیکی امکان پذیر است. البته در کل باید بگوییم که متحرک سازی، اینفوگرافیک ها، نمودار ها یا طراحی های وب همگی نوعی از انیمیشن هستند که نام موشن گرافیک را برای آنها در نظر گرفته اند.

حضور موشن گرافیک در صنعت

موشن گرافیک یکی از هنرهایی است که دارای ظاهری پیشرفته در اجرای تصاویر متحرک با سرعت های کم و زیاد است و در صنعت از نوع تجاری و مشتری محور می باشد یعنی در جذب مشتری خیلی موفقتر خواهد بود. البته از موشن گرافیک می توان در موضوعات فراوانی مانند موضوعات آموزشی، درسی، مذهبی و … استفاده نمود. موشن گرافیک با تکنیک ها و اشکال و البته هنرنمایی که توسط طراح انجام می شود، میتواند در جذب سریع مخاطب جزو بهترین ها محسوب شود.

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *